THOMAS JUUL KRAHN
FERNISERING
Lørdag 28. oktober kl. 12-15

............................

Det er nu syv år siden, vi første gang stiftede bekendtskab med Thomas og hans underfundige motivverden af astronauter, havnet i spøjse situationer, de særeste steder. Og de syv år har været en dejlig rejse. Vi startede salget i det små, slet ikke sikre på, om vi kunne vække begejstring i andet end en lille sluttet kreds. Det kunne vi, og kredsen af astronautbegejstrede vokser og vokser. Og udover et trofast dansk publikum, ved vi, at Thomas’ værker også hænger i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, USA og Kina.

Ved siden af jobbet som læge, en travl hverdag som ægtemand og far til tre skønne børn, finder Thomas også tid til at dyrke sin kreativitet gennem maleriet. Kælderen er inddraget til atelier. Så når huset sover, vokser astronauter, busstoppesteder, kornmarker og måske vigtigst af alt – fantastiske, dramatiske himler ud af Thomas’ hænder. Gennem årene har mange spurgt om det er muligt at købe malerierne som danner grundlag for Thomas´ artprints.

Derfor er det en stor glæde, at der på selve ferniseringsdagen, som noget helt særligt, er mulighed for at erhverve sig et originalt maleri. Der er tre nye værker til salg på dagen. Dørene åbnes først kl. 12.00 og der kan ikke forhåndsreserveres værker. Vi byder på en stol og varme drikke til de ihærdige, som vælger at stille sig i kø.

Kom og oplev en helt særlig udstilling, som byder på de tre omtalte originalværker, artprints som er nummererede og signeret samt nogle få unikabemalede artprints. Det er muligt at hilse på Thomas til ferniseringen. Vi byder på vin og snacks.

Udstillingen varer til og med 25. november 2023.

Mange hilsner

Anne Marie & Søren


Himmelflugt-II

Himmelflugt II

Overblik

Overblik / Aarhus

Landmaaleri

Landmåler

Rejnfan

Rejnfan


Galerie Parnasse’s dna er at præsentere dansk og udenlandsk samtidskunst på gruppe-/temaudstillinger.